Vojvodina: Pozivi za učešće na sajmovima u inostranstvu

Bez autora
Jan 23 2014

Pokrajinski sekretarijat za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova raspisao je danas dva javna poziva za učešće na međunarodnim sajmovima u Budimpešti, Berlinu i Moskvi. Upućen je javni poziv za izbor izlagača za zajednički nastup na Međunarodnom sajmu turizma UTAZAS – TRAVEL 2014 u Budimpešti, koji će se održavati od 27. februara do 2. marta 2014. godine. Pokrajinski sekretarijat će na svom štandu predstaviti turističke potencijale opština i gradova i turističke proizvode sa teritorije AP Vojvodine. Drugi Javni poziv upućen je za izbor izlagača iz AP Vojvodine za zajednički nastup na Međunarodnoj turističkoj berzi ITB BERLIN 2014, koja se održava u Berlinu, od 5. do 9. marta 2014. godine i na Međunarodnom sajmu turizma MITT koji se održava u Moskvi od 19. do 22. marta 2014. godine, u organizaciji Turističke organizacije Srbije. Na pomenutim manifestacijama predstaviće se učesnici koji imaju formiran turistički proizvod.

Javni pozivi Pokrajinskog sekretarijata za privredu za učešće na sajmovima u inostranstvuPokrajinski sekretarijat za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova raspisao je danas dva javna poziva za učešće na međunarodnim sajmovima u Budimpešti, Berlinu i Moskvi.

Upućen je javni poziv za izbor izlagača za zajednički nastup na Međunarodnom sajmu turizma UTAZAS – TRAVEL 2014 u Budimpešti, koji će se održavati od 27. februara do 2. marta 2014. godine. Pokrajinski sekretarijat će na svom štandu predstaviti turističke potencijale opština i gradova i turističke proizvode sa teritorije AP Vojvodine.

Drugi Javni poziv upućen je za izbor izlagača iz AP Vojvodine za zajednički nastup na Međunarodnoj turističkoj berzi ITB BERLIN 2014, koja se održava u Berlinu, od 5. do 9. marta 2014. godine i na Međunarodnom sajmu turizma MITT koji se održava u Moskvi od 19. do 22. marta 2014. godine, u organizaciji Turističke organizacije Srbije. Na pomenutim manifestacijama predstaviće se učesnici koji imaju formiran turistički proizvod.

Javni pozivi su otvoreni do 29. januara 2014. godine.

Javni pozivi su dostupni na zvaničnim internet prezentacijama: na portalu Pokrajinskog sekretarijata za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova i zvaničnoj internet prezentaciji Vlade AP Vojvodine, odnosno ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik